Over & contact

Over Ons

aldo de beunjeIk ben Aldo de Beunje. Woonachtig in Tilburg. Getrouwd met Ruzanna en vader van zoon Arthur. Werkzaam bij de Onderwijsgroep Tilburg. Sinds enige tijd ben ik functioneel beheerder Office 365. We zijn op dit moment bezig met een migratie van een filesystem naar Office 365 en zullen binnenkort geen afdelings shares meer hebben. De mogelijkheden van Office 365 hebben me positief verrast terwijl ik helemaal geen Microsoft fan ben en lang Novell beheerder ben geweest. Later ben ik gaan programmeren in open source Programmeertalen. Dat zijn niet bepaald Microsoft producten.    


Ik ben op dit moment een boek aan hets schrijven over Office 365 met daarin het wat en het hoe, maar vooral ook het waarom. Lees hier meer over het boek. 

 

De switch naar computers heb ik een kleine twintig jaar geleden gemaakt nadat ik een aantal jaar in de verkoop had gewerkt. (O.a. Nederlandse Snoep in Duitsland) Computer waren altijd al een hobby van me en ik heb daar mijn werk van gemaakt. Ik heb veel geprogrameerd (PhP, Javascript, jQuery, CSS, Joomla, PrestaShop) Nu ben ik voornamelijk bezig met een grote migratie naar Office 365.  We zullen de komende tijd verder bouwen van oplossingen in Office 365.

 

Omdat ik me niet wil vervelen bij de televisie ben ik de laatste jaren naast mijn automatiseringswerk ook bezig op commercieel vlak. Ik heb een webshop Henkschenk.nl Ook doe ik de internationale verkoop van een Amerikaans speelgoedmerk: HandTrux. Samen met de Amerikaanse eigenaar en uitvinder: Ernest van den Heuvel zijn we bezig er een wereldwijd merk van te maken. Een heel avontuur op zichzelf en na te lezen op een Engelstalig blog. Vooral de afwisseling van commercie, marketing, handel en (computer) techniek vind ik interessant.

 

HandTruxlogohenkgeschenk

 

 

 

 

 

 

Ik ben ook op Linkedin te vinden. Deze website gaat dus alleen maar over Office 365. 

Ik hoop dat je er iets aan hebt. Voel je vrij om contact op te nemen.

 

Aldo de Beunje

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

gratis video training tegel